#restoran Instagram Photos and Videos | pilipiligram.com

#restoran

Advertisement


Happy Saturday morning Passengers 😚🌄 ________________________________ Photo by :   @kisaragililyy   . 📍 Jl. By Pass Prof. Ida Bagus Mantra, KM - 28, Keramas, Gianyar - Bali ☎️ +62 361 4791830 📧 www.keramasaeropark.com . .   #keramasaeropark     #aeropark     #aeroplane     #inflightrestaurant     #restaurant     #restoran     #restaurantbali     #balivibes     #BALI     #balitabi     #balibible     #baliguide     #baliguideline     #saturdaymorning     #goodvibes  


0💬Normal

  #Maksi   di   #sarangoci   Sahid Sudirman siang tadi ditraktir oleh mbak Tyas (Thanks,mbak) September 2019...... .   #Tembok     #Dinding     #Wall     #Walls     #dindingrestoran     #RumahMakan     #Restoran     #Restaurant     #rumahmakanmanado     #rumahmakanjakarta     #rmmanado     #Desain     #DesainInterior     #Design     #InteriorDesign     #Karya     #Seni     #KaryaSeni     #Art     #Arts     #Artwork     #desaininteriorjakarta     #desaininteriorrestoran     #manadonese     #manadonesefood     #manadonesefoods     #masakanmanado     #masakanmanadodijakarta  


0💬Normal

Asam Keping / Gelugor Bersihkan Tapak Kuali Pagi nk kak iza nak bagi tips kat korang,cara nak putihkan ataupun bersihkan belakang kuali korang tu. Dah masak masak, tukar kaler lak dia kan. Korang pom tak de sangat laa rajin kalau hitam arang gitu. Kak iza ada cara mudah lagi senang wehhh. Korang guna asam keping je, ada sesetengah orang panggil asam gelugor. Hehe Murah jer asam keping ni, jimat pom yerr. Cara dia,korang tengokkm step bawah ni yerr. 1-Ambil 8 keping asam masuk periuk besar. Periuk tuu padan padan dengan kuali korang tu. Nanti nak rendam 2-Pastu korang didihkan air tuu. 3-Dah didih tuu korang masukkan kuali. Rendam laa 10 ke 15 minit gituu. 4-Angkat kuali tu,sejukkan kan dulu,jangan gi sental lak,kan melecur tangan tu. 5-Sejuk kuali tu,baru korang sental dengan sabun mandi. Sabun ketul mandi tu,tak kisah laa jenama apa. Jangan Sabun Zumba sudahhhh. 6-Masa sental nii,korang kurangkan guna air ye. Lagi cantik kalau korang guna berus yang halus tuu. Haaa,dah dapat teknik dan cara tuu,boleh laaa buat sekarang tuu. Sumber : AriLieza Amyiza . . .   #restoran     #resipi     #masakan     #makanan     #kampung     #wanita     #shawl     #tudung     #ctdk     #rotikaya     #asam     #serbukasam     #asamkeping     #dapur     #petua     #petuadapur     #tipsdapur     #perkakasdapur     #tupperware     #pinggan     #mangkuk     #kuali     #senduk     #periuknasi     #ibu     #emak  


0💬Normal

. Albóndigas con Puré. .   #antigourmet     #bodegon     #bar     #restaurant     #resto     #restoran     #comida     #comoencasa     #cena     #antojo     #comidacasera     #bodegonesporteños     #cocina     #tentador     #parrilla   .   #carne     #meat     #salsa     #tuco     #albondigas  


0💬Normal

Puding manis dan menyegarkan untuk mencerahkan harimu! . BAHAN: Stroberi, iris Ceri manis, iris . Bahan A : 1 bks agar-agar berwarna putih (plain) 600 ml susu cair 100 g gula halus ½ sdt vanili bubuk . Bahan B : 1 bks agar-agar warna merah 600 ml air 100 g gula pasir Stroberi, iris Ceri manis, iris . CARA MEMBUAT: 1. Iris stroberi dan ceri manis, kemudian siapkan loyang bulat atau loyang agar, susun stroberi dan ceri membentuk bunga sakura. 2. Bahan A : siapkan panci kemudian campurkan agar-agar, susu cair, gula halus, dan vanili bubuk. Masak dengan api kecil dan di aduk hingga semua bahan tercampur rata, masak hingga mendidih, angkat dan tuang bahan A ke dalam loyang secara perlahan agar stroberi dan ceri tidak berubah bentuk 3. lalu dinginkan hingga setengah kaku. 4. Bahan B : siapkan panci kemudian masukkan agar-agar, air, gula pasir, stroberi dan ceri manis. Aduk dan masak hingga mendidih, kemudian angkat dan tuang bahan B ke dalam loyang lalu dinginkan kembali hingga kaku. 5. Sajikan. . . . KASIH LOVE 💗 ya, biar kita makin semangat updatenya setiap hari 😊⁣. . 💟Like 💬Comment 👥Tag 🔄Repost -. Follow   @kulinerkampungku   - Inspirasi masak enak. . Like ❤ dan tag temanmu ✔ Follow   @kulinerkampungku   Follow   @kulinerkampungku   Follow   @kulinerkampungku   . . . 🎥   @tastemadeindonesia     #jakartabarat     #jakbar     #makanterus     #masakanindonesia     #masakanhariini     #makanenak     #kuliner     #infokuliner     #ingkulinerjakarta     #jakartafood     #jakartahotspot     #jakartadaily     #food     #foodstagram     #lunchbox     #arisan     #event     #acara     #makansiang     #makanmurah     #enak     #restoran     #resipi     #kampung     #wanita     #shawl     #tudung     #ctdk     #rotikaya     #daging  


0💬Normal

Advertisement


🚩Bizi seçdiyiniz üçün təşəkkür edirik - La Skala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 👉 Yüksək keyfiyyət 👉 Avropa və Türkiyədən gətirilmiş parçalar 👉 Geniş rəng və parça seçimi 👉 Arzuladığınız dizayn və ölçü 👉 Üzərinə istədiyiniz növdə yazı və loqoların vurulması 👉 1 il zəmanət Əlaqə üçün: 📱 (+99450) 2051015 📬 cafeumbrellas  @mail  .ru _____________________________________________________   #zontik    #cetir    #tent    #tente    #kazirok    #kolgelik    #cafe    #restaurant    #hotel    #terrace      ətir  #aztagram    #design    #restoran    #azerbaycan    #bakurestaurants    #kafe    #restoran    #otel    #teras    #baku    #azerbaijan    #coffee    #openweather    #aciqhava    #reklam    #restoran    #smm  


0💬Normal

💋 Астория 💋 #пятница #астория#вечер #отдых #выходные #хорошеенастроение#хорошееместо   #astoria     #restoran     #karaoke     #malin     #zhytomyroblast     #disco     #dance  


0💬Normal

Пятницааааа 😂😂😂 #астория #хорошийвечер #отличноенастроение #девченки #девочкитакиедевочки   #astoria     #bar     #restoran     #karaoke     #malin     #zhytomyroblast     #disco     #dance  


0💬Normal

  #tabakçıotelrest   Kahraman ailesi sünnet düğünü 👏👏👏   #izmir     #aliağa     #sünnetdüğünü     #düğündernek     #otel     #restoran  


0💬Normal

IZGARA ET – ET MANGAL – KOKOREÇ - MİDYE DOLMA – KAHVALTI … Sera Bahçe lezzet menüsü çok zengin. En iyi lezzetler için SERA BAHÇE’ye bekliyoruz. ☎ Rezervasyon : 0224 452 22 00 📌 Kapalı Alan 📌 Çim Alan - Bahçe 📌 Çocuk oyun alanları 📌 Mescit   #ızgara     #çobankavurma     #sactava     #lokum     #biftek     #bonfile     #romantikyemek     #nilüferetrestoran     #bursa     #restoran     #restaurant     #kavurma     #steakhouse     #yemek     #danaeti     #kuzueti     #steakhouse     #hüdavendigar     #dallas     #steak     #house     #kasap     #meat     #et     #eat     #flavor     #goodmeat     #midyedolma     #kororeç     #adanakebap     #ızgaraet   Sera Bahçe Bursa Panorama


0💬Normal

TIPS UNTUK PEMILIKI RESTO/KEDAI⠀ ⠀ Suka dengan Post ini? Like & tag teman kamu dikomentar ya.⠀ .⠀ Follow Kami di⠀   @kelbimedia  ⠀   @kelbimedia  ⠀   @kelbimedia  ⠀ ⠀   #RESTORAN     #restoranalmaty     #restorantdekorasyon     #restoransurabaya     #restoranbota     #restoranshan     #restoranes     #restoranrumahasapatan16     #restoranasgrey     #restoranisrbija     #restoranbtc     #restoranpasarbarujakarta     #restoranhan     #restoranhalal     #restoranperun     #restoranteslabeograd     #restoranfarm     #restorantpeshku     #restorandobra     #restorant     #restoranbali     #restoranmakassar     #restorandoitalianfest     #restorants     #restorando     #restorantesla     #restoranarab     #RestoranSamarinda     #restoranenak     #restorankritik  


0💬Normal

En Diseños Solan nos dedicamos a la fabricación de lámparas de diseño, decoracion de bares, Restaurantes, casas! Realizamos trabajos a medida!! Cromados, plateados. Hacenos tu propuesta!! Trabajamos con MercadoPago   #hogar     #bare     #bar     #iluminacion     #restoran     #lamparasdediseño     #arquitectura     #vintage     #palermo     #lamparasindustriales     #deco     #lamparasdepie     #lamparasdetecho     #restauracion     #restaurado     #restauradores     #artdecohome     #home     #luz     #plateado     #cromado     #mesas     #sillas  


0💬Normal

Advertisement


Sevginizin gözəl anını bizim məkanda yaşayın. Çox fərqli interyer,göz oxşayan işıqlandırma, yumşaq və rahat oturacaqlar. Bir sözlə möhtəşəm məkan sizin yolunuzu gözləyir 😍🔥 Gəlin və atmosferimizi Siz də hiss edin!😎 . Очень необычный интерьер с его мягким фоновым освещением, мягкие и удобные диваны😍🔥Приходите и почувствуйте нашу атмосферу! 💥 . . ________________________________________________ 📞+994 (50) 854 0333; +994 (12) 566 39 75 📍 Fatali Xan Xoyski,146 🕐 12:00 - 06:00 ⠀   #bakigeceleri     #mehsurlar     #reqs     #eylencemekani     #millimetbex     #milli     #mangal     #ehmedli     #ailevirestoran     #istirahet     #azerbaycan     #azerbaijan     #aze     #azerimusic     #baki  _geceleri_ailevi_restoran   #restoran     #mugenni     #azerimusic     #ailevi     #instabaku     #sevgililergunu     #vscobaku     #vscobaku  


1💬Normal

Halo sahabat bisnis kuliner! Horekamall punya informasi bermanfaat nih buat sehabat bisnis kuliner. Mesin Takoyaki milik AUTATA. Untuk anda yang ingin mudah membuat takoyaki, tentu saja anda bisa menggunakan mesin ini. Tunggu videonya di channel Youtube kami ya. Ingat bisnis kuliner? Ingat Horekamall!   #Autata     #Horekamall     #MutuIndonesia      #ImKitchenMaster     #ChoiceofKitchenMaster     #restoran     #perlengkapandapur     #kitchenequipment     #catering     #cateringequipment     #kafe  


0💬Normal

Nikmatnya BBQ Ribs dan Ice Chocolate ala   @javaterrace  .kitchen. Sangat cocok untuk dinner atau makan siang 😀 .   #destination     #travel     #vacation     #travelphoto     #photography     #instagood     #teamtravel     #explore     #explorer     #natgeo     #teamtraveler     #bestvacation     #geographic     #passionmadeposible     #wishyouwherehere     #culture     #nature     #travelblogger     #blogger     #blog     #instapic     #review     #culinary     #restoran     #kulinersolo     #kuliner  


0💬Normal

Halo sahabat bisnis kuliner! Selamat pagi! Di pagi hari ini Horekamall akan memberikan kutipan dari Steve Jobs nih "Waktumu terbatas, jangan sia-siakan dengan menjalani hidup orang lain". Ingat bisnis kuliner? Ingat Horekamall!   #QuotesPagiHorekamall     #QuotesHariIni     #SemangatPagi     #ImKitchenMaster     #horekamall     #ChoiceofKitchenMaster     #MutuIndonesia     #kitchen     #prasmanan     #wedding     #restoran     #perlengkapandapur     #kitchenequipment     #catering     #cateringequipment     #kafe  


0💬Normal

  #birthdayparty   😍   #party    #dance    #oriental    #bellydancer    #restaurant    #restoran    #music    #arabic    #arabian    #aztaqram    #instaqram    #follow    #followme  


5💬Normal


1💬Normal

Next Page